вівторок, 23 травня 2023 р.

Культурна імпреза "Європа – це ми"


День Європи відзначається щороку 9 травня і означає мир і єдність у Європі, визнання досягнень ЄС і бачення спільного майбутнього. Європейський Союз та його держави-члени святкують День Європи, як основу європейської інтеграції, початок створення Союзу європейських країн, заснованого на спільних цінностях та збереженні миру.
Щоб відзначити цей особливий день інституції Європейського Союзу, у всьому світі, організовують широкий спектр заходів та подій, надаючи громадянам можливість відкрити для себе Європейський Союз та відчути єдність у багатоманітті.
Отож, стало доброю традицією у Волинській ДОУНБ імені Олени Пчілки спільно з КЗВО «Луцьким педагогічним коледжем» проводити Дні Європи в Україні. Цьогоріч було проведено культурну імпрезу «Європа – це ми».
З цієї святкової нагоди звучали хіти, які відомі в багатьох європейських країнах і не тільки…

 
















День Європи в Україні – це день нашої єдності з ЄС і наша спільна боротьба за європейські цінності, свободу та демократію.

 


Немає коментарів:

Дописати коментар

Проєкт "Україна – ЄС#шлях від 💓 до 💓 "

 💓 UA-ONLINE-TRAVELS: відвідуємо об’єкти  Світової спадщини  ЮНЕСКО в Україні   Подорожуємо он-лайн з Вами… Софія Київська, Україна – пам...