неділя, 22 вересня 2024 р.

Національна бібліографія - Книжкова палата України # нові надходження

 Шановні користувачі!

Запрошуємо до ознайомлення з виданнями державної наукової установи «Книжкова палата України імені Івана Федорова», які надійшли до нашої книгозбірні.
 

«Літопис книг» : Державний бібліографічний покажчик, що містить вичерпну бібліографічну інформацію про поточну друковану книжкову продукцію України; орган державної бібліографії України. Виконує також функції довідково-бібліографічного видання, призначеного для працівників наукових установ, бібліотек, фахівців різних галузей, видавців тощо. Видається з 1924 року двічі на місяць.

 

«Літопис журнальних статей» :  Державний бібліографічний покажчик України (ISSN 0130-9188). Містить аналітичну бібліографічну інформацію про статті, документальні матеріали, твори художньої літератури, опубліковані в журналах, періодичних і продовжуваних виданнях, бюлетенях, що виходять в Україні. Видається з 1936 року двічі на місяць.


Основними завданнями літописів визначено:

  найповніше виявлення всієї видавничої продукції ;

  регулярне і своєчасне інформування читачів про нові видання України;

– застосування в бібліографічному описі принципу науковості в поєднанні з принципом найбільшої простоти й зручності для потреб читачів.
 
 Отож, запрошуємо до ознайомлення з "Літописами..." для подальшого використання у Ваших наукових дослідженнях, пошуках!

 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Нові надходження

Сохань С. В. Колекція Київської казенної палати з фондів Інституту рукопису Національної бібліотеки України імені В. І. Вернадського [Текст...